Det är inte lätt när de är svårt

urs, nu har man kommit in i en depritions period igen, hatar de här, men en sak är säkert, när man behöver sina vänner så är de för långt borta. Man vet aldrig vad man ska ta sig till heller, i natt grät jag så pass mycket att jag väckte sambon dessutom, inte kul alls. Så far snart hem till mina föräldrar så jag har fler att bry mig om och som bryr sig om mig. Kanske komma iväg och umgås med mina vänner jag en gång haft och kanske dags att höra av sig till igen.



Film stund för mig själv

Sambon ligger och sover och jag känner att jag börjar bli trött, men som sagt så får jag ont så fort jag lägger mig så tänkte ta och titta på lite film tills vidare så kanske man kan gå och lägga sig sen..
vet ni några bra filmer ni kan tipsa mig om att se?



Brushes hem laddat

Har nu laddat ner lite penslar till mitt photoshop, så nu kanske man kan hitta på och göra lite roliga saker igen, får hoppas jag får hjälp från min vän att fixa en bild som jag kan arbeta fram en ny header emd snart också, så bloggen kan få till allting snart..



funderar vad man ska hitta på...

sitter och funderar på vad man ska hitta på, börja med maten redan nu eller om jag ska titta på någon av filmerna man fixade igår, ibland är de så svårt att bestämma sig, behöver ju egentligen inte börja med matens förens halv fem idag då jag vet att pojkvännen komer hem efter fem den här veckan..



Ang läsare/besökare

jag har ju då lagt märket till att jag har ett par som besöker min blogg lite till och från, men att de skulle vara konstant mellan 7 - 11 varjedag trode jag då inte, trode att de som mest skulle vara 2 st även mig som in räknad då också.. Men oftast när man gjort sådan här inlägg så blir ju besöks statestiken väldigt låg, beror de på att man skrivit ett sånt här inlägg då eller beror de på något annat tro?! men ärs, får se om de sjunker idag idag då..



Fall asleep

ska försöka få lite sömn är tanken, de tråkiga är att jag inte vill sova, de pga av att då jag lägger mig får jag ont och för de andra har jag börjat hata mina drömmar och de säger mycket om hur jag känner just nu annars, så inget jag er fram emot..



watched a movie

åsk ovädret var över på en timme här, men har legat och tittat på tv, läst lite och ätit, sen då, jo jag har sett en film på datorn, tänkte låta Zac Efron underhålla mig och försöka bevisa att han kan göra annat än att sjunga så tittade på filmen 17 again, var helt okey faktiskt, men helt klar var den förutsäg bar film, men skådespelarna var ju riktigt duktiga synd på ett dåligt manus som är så förutsägbart..



nu kommer åskan

nu har åskan tagit sig över lilla byn man bor i, så ska stänga av tills den har tagit sig för bi, sen kanske man kan sätta sig här igen, hoppas de blixtrar så ska man göra ett försök till att få bild på de ... om jag lyckas har jag något att visa er..



serie tittaren

Sitter och titta på "nya" serien Love Bites känner igen en som är med från en gammal favorit serie, men skiter i det, måste säga att den här serien är helt okey, inte illa alls..



vad gör Ziperall så speciellt?!

det känns som jag är den ända i blogg värden som inte förstår de snygga i denna pjamas dräckt, jag ser en jätte bebis när jag ser folk i detta plagg allvarligt, när kom barn modet egentligen upp i äldre åldrar? nej, jag tycker bara att detta är ett plagg som helt klart ser hemskt ut i mina ögon!



Ny bakgrund på bloggen

fixat ny bakgrund till bloggen, Nöjd!
får se när jag får tid att fixa till en ny header, de är de enda jag behöver fixa nu så ska de sen vara klart när de gäller min blogg, saken är den bara att jag inte vet när de kan vara klart, mina vänner har aldrig tid för mig numera synd nog.



time to sleep

ska nu göra ett försök till att sova, hoppas jag somnar lättare ikväll än vad jag gjort dem senaste nätterna..



En dator jag vill ha

vet inte så mycket om Toshiba datorerna, men den här är något jag vill ha, tror jag ska skriva upp den på önskelistan till jul, och sedan hoppas på att jag inte kommer på något annat att önska mig så kanske man kan få den. Den var ju inte så dyr heller, kostar bara 4.495 kr och de tycker jag är ett utmärkt pris för den.



själv porträtt

Minns inte sist jag ritade, så de första jag gör efter klockan slog efter tolv var att göra ett själv porträtt på mig själv när jag var lång hårig, ni har bilden jag ritat efter och bilden som jag ritat, blev rätt nöjd ändå..



California King Bed

Vädligt fin video, gillar bilderna i den, och dessutom blri jag så förälskad i Rihannas hårfärg, vill också ha så röd färg, men saken är den att jag inte har råd att hålla efter om jag skulle färga i sådanna färg..



Då har man börjat skriva igen ...

när jag var omkring 11-14 så skrev jag en hel del, jag skrev för hand och jag skrev på datorn olika historier, och noveller, gillar ju att skriva kan jag lova, har skrivit mer eller mindre sen jag var 3 - 4 år gammal, har nu börjat skriva igen, har haft idéer på bok eller novell, länge nu och de är dags att komma till krita, så sitter och skriver ganska mycket för stunden.. Får se om jag lägger upp ett stycke av de jag skrivit senare i bloggen.



Bring it back

Nu har man inte uppdaterart här på ett tag, det beror helt på att jag mått så pass bra att jag gjort något varje dag som tagit upp tiden till att inte blogga. Så idag har jag inte lika bra dag så då blir de bara till att sitta här vid datorn, och ta de lugnt och titta på fantastiska bilder och titta bloggar och spela lite på Facebook.



What Makes You Beautiful

Har lyssnat på texten och måste säga att jag gillar texten riktigt bra, 
låten är riktigt bra också, funkar bra för pojkbandet



Smoothie/Milkshake

Har gjort en milkshake/Smoothie, med smaken choklad, med lite jordgubbar och "kex-pinnar"
tycker jag har lyckats för ovanlighetens skull, riktigt god är den dessutom. Mumms



Äntligen!

Äntligen inne på sista sesongen på serien Sabrina The Teenage witch, sen får man se om de blir to and a half men eller om de blir How i met your mother, sen när man titta klart på denna serie, får se, kanske börjar titta på en helt annan serie, men de märks då. Nu ska jag se på sjunde seongen i alla fall sen blir de till att sova.



En del sädning avklarad.

Har gjort en del här hemma idag, har faktiskt dammusgit och moppat både kök, hall och vardagsrum, sen behövde jag en vila, men orkade så precis att äta middag, inte varje dag man har haft möjlighet att göra så mycket, hoppas jag har en lika bra dag i morgon så jag kan fixa resten av lägenheten.



dagens Lunch

idag är jag så duktig att jag lagar min lunch, brukar alltid annars äta gårdagens middag till lunch, men idag var jag riktigt sugen på fisk, och de får jag så sällan äta tillsammans med min sambo så fick göra i ordning de till lunch idag, ska bli så gott.



Time to Sleep

nu ska jag krypa i säng, får se hur länge jag sover i morgon då, hoppas på att komma igång lite tidigare, men inget emot att få ha en dröm jag hade nu i morse...



Hemma igen efter hund-tvätt

Då har man kommit hem igen, har varit ut till svärföräldrarna och hjälpt dem tvätta deras hund, de har nämligen äntligen tagit av honom festinghalsbandet som är nervgift i så jag hjälpte dem att tvätta ur huden så de inte finns några gift kvar, rätt mycket päls att tvätta när de är Svensk Lapphund, men vi lyckades, men blev inte helt klart med torkade, så sa åt dem att torka honom en extra vända så han verkligen blir torr, dör att skippa raka ner honom om han skulle få våtexem som hundar kan få om man inte torkar dem ordenkligt efter de badat eller tvättats.



gamla klassikerna

vad då gamla godingar sen man var liten och tittade på dessa serier ^^
ibland saknar man de gamla goda barnbprogrammen, dagens barnprogram förstår man man sig inte på..
Men kul att vissa visas fortfarande på några barnkanaler...





vacker sångröst

Måste säga att hon har en riktigt bra sång röst Maddi Jane.
hon har gjort låten riktigt bra, och sjukt duktig..
låten: Rolling in the Deep - Adele



15 timmars sömn

igår kom jag igång vid halv tio tiden på morgonen, men de var något som inte funkade, så jag kröp i säng igen vid tolv ett tiden på dagen, och kom igång igen vid halv tre tiden, men var trött hela dagen, så kröp i säng vid nio tiden och det är här de konstiga kommer, jag vaknade väl 4-5 gånger under natten men ändå kom jag igång klockan tolv nu idag. räknar då ut att det är 15 timmar jag sov... De konstiga i de hela är att de säger att dem med den sjukdomen jag har så spelar de ingen roll hur länge man sover, de är inte ovanligt att sova hur länge som hellst och ändå vakna av att man inte är utvilad..



nya saker och godis till hunden

så har vi fixat lite hund godis jag och sambon till våran hund vi har för stunden, och även ett nytt halsband, istället för kedja fick han ett rep, detta för att de inte ska nöta bort mer päls än vad de är för stunden. Vi tar hand om mina föräldrars Blandras spets på nio år.



Hund människan här!

då jag älskar hundar och blivit förälskad i matsiff hundarna sitter jag nu och tittar på olika mastiff raser, föräldrarna har en Bullmastiff som blir två år gammal sista Oktober, och henne kan man inte annat än älska, prata med mina föräldrar idag och de var på väg till Norrköping på hund utsällning, självklart önskade jag dem Lycka till, bara ett till shert så kan deras bulle bli champion senare, Kul..
men nu tillbaka till mig, jag är bokstavligen en hund människa och vill själv ha hund, men sagt att jag ska ha en bra inkomst av någe slag och ha hus innan jag ska ha hund, men man kan ju redan nu drömma lite om vad man ska ha för ras, är väldigt sugen på en Ca De Bou, synd bara att jag inte kan något om denna ras, men dem är extremt vackra.



lång och ensam dag.

En fredag kväll utan Sambon, så tråkigt att sitta ensam hemma då, och mår inge bra heller, så man har inte änns orkat med att laga mat heller, så har beställt mat hem med sambon, blir en kyckling burgare från grillen till kvällsmat idag. ska lägga mig framför teven en stund nu är tanken. Hoppas de finns något att titta på annars blir de väl till att fylla minnepinnen med något av allt roligt vi har på datorn så vi åtminstone kan avsluta kvällen med något roligt i alla fall.



Mat & Tv

Urs vad jag inte har mått idag, blev inte alls middag som beräknat ska ta och sätta mig och äta middag nu och se på Sex and the City som börjar om ett tag, eller så kanske jag hyr en film på teven, får se hur de blir. Sov när de var middag för att jag inte mådde bra alls, så nu ska man ta och äta lite granna.




ibland kommer de en skur..

just nu vräker bokstavligen regner ner här utanför lägenheten, men inte mig emot, jag får ju sitta inne i de torra och varma, så för mig får de gärna regna lite granna, synd på sambon som måste jobba i regnet bara.. ska ta mig och läsa lite nu och bara mysa med de väder vi har fått för idag.



dagens middag..

jag lyckades med dagens middag, blev ju riktigt bra, färskpotatis i klyftor, och stekt kyckling, mumms, de här hade jag verkligen lyckats bra med, får se vad man hittar på för något gott i morgon då.



Försök på matlagning

ska göra ett försök på att laga mat, visst är de kul att laga mat, men då vill man lyckas på ett bra sätt utan att de antigwen blir vid bränt lr oklart, speciellt med kyckling som jag försöker tillaga idag, ska bara vänta in ugnen så ska potatisen in där sen om några minuter kan jag börja göra ett försök med kycklingen utan att den blir bränd ...



Jag har blivit tråkig...

jag har verkligen inget att blogga om, jag hittar inget ens att blogga om, jag tror jag blir tokig, jag vill ändå skriva något i bloggen som även kan fattas intressant eller roligt, men vad skulle de kunna vara, allt är bokstvlaigen tråkigt i min blogg ...



Ett nytt försök

ibladn kan man bli frustrerad för mindre, men nu ska jag försöka komma i ordning igen, med både mitt liv och med bloggen, men bloggandet kommer jag bara göra när jag har tid och kommit på något verkligen jag har en åsikt som jag verkligen står för...



Äntligen klar med bröllops bilderna ...

så var bröllopsbilderna äntligen klara, har arbetar mer lr mindre med dem sen jag fotade den 17 juli, nu är de klart, nu är de bara en sak kvar, och de ska bruden få vara med och fixa.. Mer om de kommer senare..



Home for a moment

då har man kommit hem efter en dag i Uppsala (Amercian Car Show), kom dock lite sent för de var fullt i slottsparken då vi skulle in med våran, så vi fick ställa oss på en annan parkering en bit ifrån, nu när man är hemma igen sitter jag och fixar de sista på bröllops bilderna, sen är de klart. efter drygt 1 månads arbetande med dem och ur val av bilderna.



Jordgubbar och Vispgrädde

Va gott de kan vara med jordgubbar och vispgrädde ibland, speciellt när man är extremt sugen på något.



en dag framför teven..

har haft en dag framför tven och dagen är ännu inte slut än, ska bara lägga in en sesång till på minne-pinnen så ska jag lägga mig och titta en stund, eller ska i alla fall titta, funderar på att fixa något att äta då jag ätit riktigt dåligt idag.



Favorit tecknade serie

älskar barnet i mig, för jag gillar fortfarande teckande serier,min favorit serie figur som finns som både film och tv-serie och tidning är helt klart Scooby-Doo, har en tidning hemma hos mina föräldrar någonstans som är från slutet av sextiotalet, jag bara älskar Scooby Doo, sen då, favorit svenska serien, de är svårt, gillar Helge mycket och Elvis, där är de svårt att välja som är min bästa favorit. Men de är i alla fall favoriterna på svenska..




fler avsnitt på minne pinnen

nu ligger de fler avsnitt på min minnepinne, så ska fixa något att tugga på så ska jag lägga mg framör teven och titta på avsnittena jag lagt upp på den, lika bra när de regnar som de gör ute, så de är bara mysigt då att ligga framför teven och titta på gamls aklassiker serier..



Gäsp!

jag smonade på soffan i natt, urs, varje gång jag somnar på soffa vaknar jag upp en timme innan sambon ska upp, och han gå upp vid fem tiden, dessutom är de så obekvämt på våran soffa då den är sliten, skulle egentligen behöva en ny.. Men när jag väl kom i säng så var de inte så lätt att sova där heller, man vaknar av konstiga drömmar, och de spöken som drar runt i huset är som jobbigast när jag sover, så man vaknade inte förens klockan var kvart i ett idag, urs blä och fly!



Good Night Sweety!

nu se klart på seriern jag satte över på minne-pinnen och sedan ta och sova, får se när man kommer igång i morgon. De märks då, ha det gott tills vidare!



Kattungar ....

Ibland vill man bara ta med sig sånna här sötnosar hem, men dessa ungar är inte tama,
när jag fick bilderna var det nämligen mat dags, så de var de som gjorde att de vågade sig fram, så jag fick lite bilder på dem ändå.. De är födda utom hus, och katt-mamman håller dem så långt ifrån människor som hon bara kan, detta är hennes fjärde kul, och de har tagits bort ganska många ungar ifrån henne.



Leave Tomorrow




Look new design!

TITTA!
jag har fått till en design för stället! ja, fast bara till fällig förstås, har inte fått möjlighet att göra de som är tanken att de ska bli senare med bloggen är allt väl är klart. Men tillsvidare är jag super nöjd med de här,



Min andra nominering till BlogAwards

har nu även nominerat en annan favorit blogg har läst nu i några månader, det är nämligen Caroline Dahlen, älskar hennes bilder och hon inspirerar mig mycket när de gäller fotande, älskar hennes blogg och där med fick hon min andra nominering till BlogAwards
med hjälp av den här bilden kan man inte säga något annat om hennes blogg ...



Få mig att läsa blogg ...

Färgen
För att jag ska läsa någons blogg så går jag ofta efter utseendet på bloggen, inte på hur välgjord headern är utan mer på vad det är för färg val, den får inte skrika som denna i färgen, de ska vara en lugn och fräsh färg.
Foton
då jag själv älskar att fota så älskar jag lika mycket att se andras bilder också, har två favoriter, när de gäller bilder och fotandet.
Tips
För jag ska fasna lite extra så älskar jag tips, kanske på någon blogg, kanske smink, musik och annat så är TIPS något kul att läsa, det är du som sätter gränserna när de gäller tipsen..
Väl skrivet
När jag väl besöker en blogg läser jag inte inlägg som är på 2 - 3 ord, eller de på sjukt mycket text, nej, tänk efter innan ni skriver och skriv inte "ska ut nu, ciao" utan skriv mer som "ska dra ut med en kompis, har planerat att ha skoj i parken och träffa andra vänner, kanske någon hemlig beundrare kommer fram och hälsar om man har tur" som ett exempel, kanske inte ta allt de där ordagrant,
Men tänk efter lite extra vad dina läsare kanske skulle vilja läsa också, och inte bara skariva som en dagbok, då kan ni skaffa en riktig och skriva för hand än att lägga upp de på internet.

detta är i alla fall vad som får mig att vilja läsa en blogg, men alla är olika!



God dagens

Oj oj oj vilken natt, kom i säng vid två tiden, sen vaknade man upp för att de kliar, och när man vaknar av att de kliar, så gör det de och rijält också, fick gå upp och smörja in mig, fattar inte att de ska vara så jobbigt, men de sägs att de kan vara så i olika perioder med den sjukdom jag har, tråkigt nog. Men i alla fall, trode jag skulle sova mycket längre än så här, men tydligen inte.. 

Ska ut med hunden nu och sen blir de frukost, nä lunch, nää, frunch!



Något Nytt ...




Min Nominering till BlogAwards





Remember My Name!





Time for the next movie

Nu har man även fått lite mat i magen, nu ska jag lägga mig och titta på nästa film, den här gången blir det Fame, den nya variasionen från 2009, har inte sett första men tror den här är bra ändå..



Moulin Rouge

Ska nu lägga mig och titta på Moulin Rouge, har inte sett hela filmen bara bit vis, fattar inte att jag missat så pass många gånger då den visats på tv och allt, men hittade den i alla fall bland filmerna man kunde hyra på boxern, Bra, så ska slå mig ner framför tven nu och titta.



ANG Badkläder

jag tycker det är så svårt att hitta en Bikini lr badräckt som skulle kunna passa mig, det är inte ofta jag hittar i rätt storlek heller när jag väl hittar något jag vill ha. Funderar nästan på att sy min egna badräckt till nästa år, men nu får min bikini jag har nu duga tills vidare..



Titta Vad Rosa Det Blev!

blev sugen på att låta bloggen vara rosa en stund, får se hur länge jag orkar med de innan de blir mer seriös header för bloggen, ska be lite om hjälp från både syster och en vän för att få till en bra blogg header, syrran är duktig när de gäller hår och sminkning gällande 50-60 tals stil, så varför skaffa en bok som kostar över 200 spänn när man har en duktig syster ;)
Om de inte syns, klicka F5



Lite serie tittande

ska nu titta på lite av serien Sabrina The teenage Witch. Har alla sesonger så här ska de tittas, har kommit in i andra sesongen då de har nya ansikten i serien. Minns att jag tittade på serien när jag var yngre, så de kan ju vara bra nu också.



Nu blir de lunch

dagens lunch blir:
Chuchini macka med skagen,
Fanta Exotic



God förmiddag,

Sambon ringde och väckte mig halv tio idag, och undra om han hade glömt sin mat låda hemma, men de hade han inte, så i och med det gick jag upp, så nu sitter jag här vid datorn straxt innan elva och bara tar de lugnt, ska väcka hunden och se om han vill gå ut och kissa, sen blir de lite ärenden uppe i centrum för mig idag..



Sun-Umbrella

vill ha sol paraplyer som man kan se på lite olika pin-up bilder, och på olika träffar, de skulle sitta så perfekt att ha en när man är på de olika träffarna när de är så varmt och solen gassar i nacken och allt.



Arbetar på Hemsida

Har nu arbetat på en hemsida för min fotografering, får se när jag får till allt som de ska vara men för hands visning finns nu att se på perssonjessica.tk, där man än så länge ta del av några bilder från min första Bröllops Fotografering och lite djur bilder.



Home at the apartment

Så var man hemma igen, äntligen hemma vid min egna dator, har man stationär så är de inte så lätt att ta med sig datorn, och dessutom kan de vara skönt att vara utan också, har inte haft data begär ett dugg när vi har varit upp i rättvik, och de är riktigt skönt!



Maten står i ugnen

Maten står i ugnen och snart klar, blir nämligen våran riktigt goda kyckling gryta, fast fick ta bort en ingrediens då min far har åkt på diabetes, så lite synd bara, så de får vi lägga på tallricken istället om vi vill ha...



Nicha bloggen

jag har funderat lite granna, de är mycket personligt jag skriver, funderar på att nicha bloggen lite mera än vad det är nu, men det är så svårt att hitta rätt nich, så kommer skriva en hel del av 50-tal och 60-tals stilen jag försöker vara en del av, hundar och mitt fotogaferande.



planerar nytt utseende på bloggen

har nu planer på att fixa nytt utseende på bloggen, den har haft denna blåa utseende sen i juli, så de är dags att byta snart, brukar byta utseende på mina bloggar minst en gång i måndaden, nu ska jag fixa en trevlig blogg utseende som visar lite av mitt intresse och mycket annat skoj.



hemma ...

Då var man hemma igen, de var som jag trode, inte förens på lördag som tidigast, men ska bara göra ett inlägg tills vidare, ska iväg igen nu på loppmarknad, alltid lika roligt att se vad som folk har att sälja.