Ritplattor / Ritskärmar

Jag har hittat ritplattor och skärmar som jag blivit lite nyfikna på, skulle så gjärna vilja ha och ta upp min ritning igen, och har man dessa så behöver man inte först göra skiss för hand och scanna sedan in bilden för att se fortsätta med allt annat på datorn, med de här behövs inte de ett dugg. Frågar är bara, vilken man skulle vilja ha allra mest och även ha nytta av..




Idag tänder jag ett ljus

jag tänder jag ljus och tänker på min farmor som idag skulle ha blivit 80 år, jag saknar henne mycket och hon finns i mitt hjärta, hon gick bort i april månad för 6 år sedan, då hon hade kämpat med canser för 30 år, och de är sant, även om de låter mycket. Jag tillägnar henne denna dag med att tända ljus ..




*En timme ...

en timme sedan gick jag ifrån datorn eller lite mer än så faktiskt, har nu varit ute och gått sen dess, och de känns riktigt skönt faktiskt, vet inte hur långt jag har kunnat gått på den här tiden, gick upp och gick förbi sambons farbros jobb, tog en stig och gick förbi vattentornet, och sedan runt grillen, bra väg de här, undra varför de inte fixat en slinga här i österby som de gjort i östhammar, så man kan gå efter den så man kan ha lite koll på hur långt man går.



Tider vid datorn

efter de som hände igår håller jag på att ändra om lite med mitt data sittande, har bestämt mig för att sitta 30 minuter och sedan göra något annat under 1 timme, och sedan sitta 30 minuter igen, jag hoppas de kommer att gå, så jag ska skriva upp när jag sätter mig och när jag går i från datorn och gör något annat..
de är för att jag inte ska råka ut för liknande sak som hände igår..



Urs för gårdagen

igår fick jag problem med ena ögat och tänkte ärs, de slutar väll om ett tag som de brukar, men de gjorde det inte, så stängde av både teve och dator, och gick in i badrummet och borstade tänderna, men de konstiga var att jag såg suddigt på ena ögat så pass att när jag tittade i spegeln såg jag bara halva irisen på de andra, jag tyckte de var sjukt och jag höll på att bli tokig, så ringe min mor, hon berättade att hon själv haft problemet och att de tillhörde Fibromyalgin, då började jag gråta, jag vill verkligen inte ha problem med mina ögon, det räckte när jag var mindre att jag hade glasögon, och vill inte behöva det igen. så jag höll nästan på att få panik här igår kväll, tråkigt nog lyckades jag väcka sambon på köpten, men jag älskar att han ett förstående för min sjukdom som han har, hur skulle jag vara utan honom egenltigen, ingen ting.

Så idag så ringde jag min mor först och pratade och gav läges rapport om att jag ser bra igen men att de kliar ytterts lite, sen ringde jag min far och han sa att de kan vara förkylning eller ögoninflammation på gång också, om de kliar idag, sen gav jag läges rapport till sambon också, och berätta även att hund/katt maten inte var bra för att jag fått tårka upp 4 högar spya, så de blir till att byta mat för djuren..



iPhone appen har kommit

kul att appen har kommit, hoppas man kan ha den mer än bara på ihop telefoner, för då kan jag tänka mig att skaffa en tutch telefon som jag annars har varit så emot tidigare, har funderat på HTC telefon om jag ska ha en tutch, för ericsson har bara krånglat de senaste 5-6 åren för mig, och jag komer inte så mycket överns med min fars nokia telefon då knapparna är extremt små..



nytt koppel till hund..

Våran hund haridag fått nytt koppel, hans förra var med om en olycka, fanns inget att man kunde ha till anvädning av det, så idag var man upp och köpte sig ett nytt koppel till honom i alla fall. ganska kort, men de kan behövas för hans del och dessutom är de inget läderkoppel utan tyg av någe slag, dessutom så man inte bränner händerna om han får för sig att göra ryck som han kan göra ibland.



maten i ugnen

Maten är i ugnen, blir nämligen baconlinade kyckling filér och potatis klyftor men en kräm till det, de är nämligen paprika & creamfrech som vi kommer att ha till, synd att vi missade salladen igår när vi handlade. men jag tror de blir bra ändå..
bilden är på sist vi åt kyckling med potatis klyftor.



- musik -

 




ny blogg ...

har fixat ett ny blogg, inte för att jag ska byta ut de är meningen att jag ska ha två samtidigt, den andra heter behindmydreams.blogg.se jag hoppas att ni gjärna tittar in även där och läser framöver, bloggen kommer vara mycket om mina drömmar och mitt försök till att tyda vad de kan betyda. Tar även emot adrass drömmar och ser om jag kan tyda även dem..



inte som planerat

har idag inget att blogga om, skit tråkigt enligt mig själv, men hoppas på att ha något att blogga om i morgon istället, tanken var att jag och sambon skulle ha film kväll, men nu ligger han och sover på soffan, jippi, eller inte, så får se vad man hittar på istället. Film kväll med mig själv kanske :P



Sov dags..

Har nu suttit och skrivit på min novell eller kanske kommande bok, nu i några timmar, har suttit och skrivit tagit bort och skrivit om, men nu har jag fått till de hela, men nu tänker jag ta lite sömn så ska jag fortsätta med de i morgon igen, för nu är jag trött..



Fjärillar

Hittade lite bilder ifrån i sommras då jag var ute och fotade vid våran stuga ute på Gräsö som ligger i Roslagens mest nordligaste ö..



Lunch Dags

idag blir de mer frunch utav min lunch, har nämligen inte ätit något hittills, har tagit en promenad med vovvsingen förts och nu varit och handlat lite att äta, frunch till idag och lunch till i morgon. Dagens lunch blev en chuccini macka med skagen och de till de blev de en Fanta exotic..



Månadens Hund - September - Bullmastiff

Tanken med detta är att varje månad ska de bli en hund eller ras bli månadens hund, de som blev denna månads hund och ras var mina föräldrars Bullmatiff, älskar verkligen de här bilden, dock inte jag som fotat utan det är min pappa som fotat med sin nokia d8, rätt bra bild för att vara en telefon..



ny kategori ..

bloggen har fått en ny kategori, då jag älskar hundar och har de som ett av de brinnande intresse, där av kommer nya kategorin heta hundar och där kommer ni kunna ta del av lite tankar om hundar och mycket annat. även månadens hund kommer även att finnas med i bloggen framöver..



Second Hand

åh vad mysigt det kan vara att vara på second hand, bland annat för att de är billigt och för de första alltid trevliga personer som säljer, jag hittade ett par byxor för ovanlighetens skull, då jag har korta ben så är de sjukt svårt att hitta byxor för min del, men nu har jag, sen köpte jag en munkjacka utan huva också, den var riktigt skön, kände att jag behöver en till sådan då de är varma och sköna att ha..



städning ...

har hjälp mammsen att städa ut mitt gamla rum på min svan samling, hittade mycket annat också, speciellt två playstation ett spel, som jag fick ett sug att plocka fram som ska med hem till lägenheten ikväll, men får se om jag kommer så långt ikväll. ska ju till tandläkaren också vid sex tiden så får se hur mycket jag hinner innan dess..



nu e det dags för sängen ...

nu ska jag krypa till sängs, hoppas jag somnar tidigare än vad jag gjorde i natt då jag tittade på klockan sist vid tre tiden, de märks om jag får somna tidigare eller ej..





Idol

Sitter och tittar på Idol, ger programmet en chans, för ovanlighetens skull, har dock inte blivit helt impad ännu, av vad som visats ännu..




middags tajm!

nu blir de till att äta middag, blir taco paj idag, mumms..



Läsning en stund

jag känner mig helt slut, så tänkte lägga mig och läsa lite av den 4 boken i serien av House of night, som heter Jagad på Svenska, läser den svenska till att börja med sen funderar jag på att läsa den på engelska. om jag somnar när jag lsäer gör inte mig något, för de visar bara att jag är tröttare än jag förväntat mig..




Fin besök

 

en vän till mina föräldrar som har en tigrerad Bullmastiff även ett annat namn på färg namnet är brindle, Stella som denna sötnos heter är extremt social och hälsar man inte ser hon till att man gör det också, mina föräldrar har själva en Bullmastiff fast i färgen Fawn, som är röd färgad, extremt söt. mina föräldrars bullmastiff har blivit BIR två gånger nu..




Hemma igen

så har man kommit hem igen, tog väl en timme hos sjukgymnasten, gjorde exakt samma sak som sist jag var där i vintras/våras, en sak är säkert, jag har blivit sämre än sist jag gjorde testet synd nog. Men jag hade ju inte lika bra dag som sist jag var där och gjorde det och de gör en hel del kan jag lova..



uppe och igång

Då var man igång och ätit för ovanlighets skull, tack och lov att man har en så underbar pappa som fixar fram frukost när man kommer igång, ska snart kila iväg till sjukgymnasten på möte inför smärtgrupps träff. Så ska göra mig iordning nu för om drygt 10 minuter ska jag gå..



Tv sen bedden

Ska nu se på Criminal Minds sen blir de sängen som gäller för mig, ska upp i morgon då jag ska vara på vårdcentralen på sjukgymnast avdelningen, så god kväller på er tills vidare..




Hos föräldrarna ...

då är man hemma hos föräldrarna igen, i morgon blir de till att besöka sjukgymnasten vid halv tolv tiden, där av så är man här för att slippa gå upp tidigt för att åka, här ifrån tar de drygt 10 minuter att gå till Vårdcentralen, tack och lov.



Ny vecka nya möjligheter

så är de måndag igen, och den här veckan har jag mer för mig än vad jag haft sen början av sommarn, för i morgon ska man träffa sjukgymnast och på onsdag ska man till tandläkaren.. Allt i hålan man föddes upp i, så ska dit ikväll när sambon kommer hem,..



utslagen ...

Har precis kommit hem från affären, nu är jag helt slut, jag är bokstavligen jätte trött, och jag som ska börja med maten nu, jippi, tar bara en minut att hämta lite ny ork till att börja med amten, tack och lov för Tacos, för då behöver man inte stå tim tal i köket som jag annars kan göra när de gäller mat..



Sandy's skor

jag tittade på grease viedon "You Are The One That I Want" och insåg en sak ang hennes skor, jag har själv haft ett par sådanna skor, frågan är bara om de ligger kvar i garderoben hos mina föräldrar, tror jag ska leta fram dem nästa gång jag kommer hem där och ta med dem hit..



kort fattat om helgen..

Då är man hemma igen, eller ja, var hemma redan igår kväll men var aldeles för trött för att blogga kan jag säga er.. Var ju på kräft fest i Fredags, från kl 16.00 till ja, igår nästan, i alla fall för mig, för jag kom väll inte i säng i fyra tiden på morgonen, och igår var vi ute hos svärföräldrarna och sladda lite ute på en åker, för att ta död på en bil, har man aldrig gjort de förr så är de svårt, men de var riktigt kul när jag väl kom på hur man skulle göra. vid nio tiden kom vi hem till lägenheten igen, då jag var jag rätt trött i huvet så åt pizza och bara lekte på facebook tills jag gick och lade mig.. egentligen skulle jag följt med till formale offroad idag, men orkade inte med det synd nog, ska försöka göra något vettigt här hemma istället tänkte jag..



Dagens musik inspiration

Valet av dagens låt är enkel, vi möter motgångar genom livet men vi måste ändå fortsätta för att komma vidare och sedan uppnå att de man gjort är värt det och när de väl är fixat blir de mycket enklare.



Mitt intresse för 50-60 talet

jag har ett intresse för modét och livstilen som 50 - 60 talet, men jag kan ju inte säga att jag lever så, de kan ni se på bilden på mig i förra inlägget, jag lever mitt eget libv med även inslag av dagens musik och dagens kläder. Detta för att jag själv trivs med båda stilarna, men de finns en hel del med dagens musik och kläder jag absolut inte förstår och fattar varför man ska ha och lyssna, för de är i mina ögon och öron bara Skräp rent ut sagt..



Lördagens Klädsel

i lördags var man på kräft skiva på klubben här nedan har ni en bild på hur jag såg ut den kvällen, hade riktigt trevligt, och som vanligt var man ensam om att klä upp sig, *skratt* de märks att man är mer insatt i 59 talet äv vad resten av klubb medlemmarna är, men de är ju en raggar klubb och inte en rockabilly klubb, och de är skillnad!
Måste ju tyvärr säga att jag inte lever ett helt 50 tals liv, för i sådanna fall hade de sett anorlunda ut bakom mig..



update

Har nu legat och varit dålig sedan i måndagskväll så de har inte blivit till något bloggande, pga det, men hoppas på att göra bättre ifrån mig nu framöver, men hoppas de kommer att bli så också.



Klar för ikväll.. Nästan

då har man fixat håret och kläderna, nu behöver man bara sminkas, de jobbigaste att göra nu, men de känns riktigt bra, jag är riktigt taggad för ikväll kan jag säga, ska försöka få sambon full, men får se om jag lyckas, de är ju hans årliga fyllekalas vi ska på ikväll, sen hoppas jag på att få dansa en hel del, får se om jag dansar själv eller om jag får någon att dansa med..



nytt försök

nä, de är roligare att ha sin egen blogg deaign måste jag säga..
så börjar blogag här igen, de lovar jag. Just nu håller jag på att virra runt som en vilsen höna och letar efter mina hårnålar jag inte vet vart de tagit vägen...



yes, I'm sad...

sitter nu här och bara degar och lyssnar på musik, och vet inte vad jag vill göra med livet, tror jag är på väg in i deprision igen tråkigt nog. men måste ta tag i mig själv och hoppas på att de kommer gå bra ändå, vill nästan klippa sönder mitt bank kort dessutom, de pga att jag vill spara för att kunna ta och flytta så långt här ifrån jag bara kan och köpa de jag själv vill ha och inte bry mig i vad andra tycker jag behöver!



Dagen i korthet..

vart ska jag börja, vaknade upp vid elva tiden i dag av att sambon kom hem, han hade tydligen varit hos läkaren, han har nämligen åkt på halsfluss, men ändå så åkte han och jobba igen efter det. Så han tog med sig hund ut och jag kunde fortsätta att sova. Sen vid två tiden klev jag upp igen. Dcok blev de inte mycket gjort, plockade ur och i diskmaskinen och satte igång den, men mat lagade jag då inte idag. Blev något färdigt i från frysen sen tidigare..
nu på kvällen har man legat och tittat på bland annat Sveriges Historia, som jag själv tycker är rätt kul.



lång dag..

HAr åter kommit hem till lägenheten, behövde bara ett par dagar hos mina föräldrar för att känna att jag trivs så bra här i lägenheten, så nu är hemma igen, har dok haft lite för mig idag så har inte kunnat skriva förens nu så här vid tre tden på natten, men med de blir de bara de här inlägget innan säng dags.



Födelsedags firande ...

Har varit iväg och firat min moster's man och henne, hennes gubbe fyller nämligen idag och min moster fyller år den 13 så de firar sina födelsedagar ihop, blev även bjudna på mat där också, skönt tyckte vi, så vi slapp tänka på mat här hemma och ta ork för de, för mamma min har åkt på att bli dålig igen och jag har varit så sjukt trött att jag knappt var så social istället, men kameran fick följa med så de blev lite fotande för mig, även min moster lånade kameran så hon tog också lite bilder.

Tog bilder på deras höns de hade sprang om kring på deras gård, synd att deras häst inte var hemma var lite sugen på att fota mosters islänning, men blev hönsen i alla fall, första gången jag fotade höns kan jag även lägga till..




god eftermiddag..

Sov i föräldrarnas husvagn i natt, alltid lika trevligt att sova i husvagn, dessutom regnade några vänder inatt så man somnade till de mysiga regn-smattret som slog mot husvagns taket, fast jag vet inte hur många gånger de regnade innan jag lade ifrån mig boken och sov. Blir ju som besatt av boken jag läser, och dessutom har jag nu fått ännu mer idér till min bok, saken är den att jag inte har tillgång att skriva på den nu när jag är hemma hos föräldrarna synd nog.



hej igen

Då har man kommit hem till föräldrarna igen, hjälpte pojkvännen att tvätta bilen, han har inte mycket ork nu när han har åkt på någon förkylning så han har inte mycket ork, då är de skönt att jag får övningsköra med honom.. Men nu sitter vi här hemma i soffan och bara tar de lugnt och tittar på Breakning News med Filip och Fredrik.



Letar dator

har nu bestämt mig för vilken pris summa, när de gäller den bärbara datorn, om jag ska lägga ut penagr på en egen ska de inte gå över 3.500 skr, och om jag skulle kunna få en så spelar de ju så klart ingen roll, men då vill man ju att de är en bra i alla fall. har hittat några datorer för de pris jag är villig att ge men får se om jag ta beslutet att köpa.

har även bestämt mig för att inte ha något internet på den, tar väl och använder lan anslutning till internet på de ställen som de finns..



Hos mina föräldrar

Då sitter man hemma hos föräldrarna, harar hunnit med och äta dessutom, har även varit på kontorshuset och fixat mig en kalender för hösten 2011 till våren 2012, och dessutom bok nummer fem i serien av house of night. så nu har jag lite att göra under tiden jag är hos föräldrarna.



Ny månad nya möjligheter.

nu månad och nya möjligheter, jag hoppas på att min depresions period är över snart, men jag har ändå bestämt mig för att flytta hem till mina föräldrar ett tag, de är för att åter få kontakt med vänner jag har misst efter min flytt, och de är bland annat därför jag flyttar tillbaka. Får se när jag ledsnar den här gången på att bo hos föräldrarna.. Sist var jag ju där i två månader, så får se hur länge jag orkar vara där nu.