Vad tänker du på?




mysig lägenhet

hade ganska rätt med tiden om när man komm hem, sitter nu och tittar på slutet av dagens Glee avsnitt, har ju redan sett den en gång tidigare, fast utan text, älska serien.. Men tillbaka till tidigare idag, under flytten närmare bestämt, sjukt mysig lägenhet som mammas vännina har flyttat till, kände själv att jag vill bo så, men känner att de inte funkar, om de nu inte skulle bli så att pojkvännen och jag bryter upp så kan de vara läge, men för hoppnings vis blir de inte så. nu ska jag in i duschen oh tvätta av mig, sen blir de lugn stund framför tvn lr datorn innan läggdags..



Igång äntligen

Hade bokstavligen svårt att sova i natt, tror de var när pojkvännen klev upp som jag faktiskt kunde sova, eller ja, det känndes som det, blev verkligen tokigt med sömn med andra ord, kom igång nu vi tolv idag, hoppsan, brukar ju alltid komma igång annars vid tio elva tiden på för middagarna, så idag kommer jag att känna att jag missar timmar och inte kommer hinna med allt jag vill hinna med..

 

Har i alla fall hunnit med oh tvätta håret, att duchsa gör jag ikväll, då jag ska först på smarthanteringsgrupp och bli svettig och sen hjälpa till min mammas vännina att flytta, så de blir till att Duchsa då man kommer upp till föräldrarna igen.

 

Nu ska jag äta något, får se om jag har något mer att blogga om senare idag..




Mys hos föräldrarna

Sitter nu oh myser hemma hos mina föräldrar, pojkvännen min ligger och sover i den dryga bäddsoffan i rummet intill, hörs när han vänder på sig.. Här har de verkligen fått jul mysigt, kommer upp bild i morgon på något av de ljus som lyser i fönstren här..

 

Funderar på att krypa i säng, klockan är nu snart ett, men ska leta upp Nemi stripp som ska komma upp här nest i bloggen, och ev lägga upp min blogg design i en utlottning.. lr kanske som gratis design, vi får se hur jag gör, bilden kommer att ändras om till något annat beroende på hur det blir.

 

 

Sista veckan uppe på vårdcentralen på Smartgruppshanteringen, där av besöken hos mina föräldrar nu i några veckor som jag berättat om...




Not lick it!




god dagens mina blogg läsare *host host*

Igår blev de inge bloggande för mig, hade lite annat pyssel för mig, på kvällen kom mina föräldrar över på en kopp kaffe och hjälpte till att få upp lite jul belysning i fönstren här, så nu är vi inte de enda i huset som inte har julbelysning, ivanliga fall brukar inte belsyningen vara på plats förens andra eller tredje advent här hos oss, men iår blev de anorlunda. Ganska skönt att ha de upp nu faktiskt, behöver vi bara jul pynta granen sen när vi tar hem den.



i bland händer olyckor,

när vi gjorde oss i ordning för att fara hem idag från Svärföräldrarna tog pojkvännen med sig våran hund ut för att parkera svärfars bil då vi fått låna den, och startade våran bil, när han väl kom in med hunden våran (Chiko9 så sa han att han hade jagat en katt, svärfar såg att han blödde från ögat så när vi väl kom hem fick vi möjlighet att tvätta det och då såg jag att han hade ett litet hål, förmodligen hade katten gett honom ett slag, bra att katten sätter honom på plats, men mindre bra att de var in till ögat, men när jag väl såg vart såret var kunde man pusta ut, de var några milimeter ifrån ögat så de är bara att ha koll på det nu så de inte varar och får infektion, i morron får vi hem jodd att lägga på så de ska bli rent.. Men tills dess får vi hålla lite koll på såret..



Få din pojkvän att sluta hicka..




film kväll hos en kompis..

Har idag varit fullt upp, åkte ut till svärföräldrarna nästan på en gång när jag klev upp och har sedan dess inte varit hemma, ligger nu i en kompis soffa och tittar på en klintan film på dvd, samma film som visas på tv6 nu också, "bara för några mer dollar" oh testar whiskey för första gången som en prov smakare, helt klart är whiskey inget för mig..



Lika viktigt




längstned är alltid godast!




God Morgon / Förmiddag

vaknade idag kvart i tio och först kände, nää, jag vill sova en stund till, det är ju ändå Fredag, men kände ändå att de var dags att gå upp, så nu sitter jag här ändå, ska idag försöka göra något vettigt, ev städa lägenheten, och dra snabel draken också.. Ser att jag även behöver städa databordet, börjar bli fanska mycket här också för den delen. Men vi får väll se vad den här dagen kommer att gå till..



nu blir de lite likör ...

nu blir de lite likör i dem nya likör glasen jag fick ifrån mina föräldrar, blir nämligen lite Sheridan's för min del, gott, kände att jag inte kunde vänta till i morgon, oh dessutom får jag dricka lite ensamt. Brukar aldrig dricka till vardags så här annars, första gången faktiskt, inget jag kan rekomendera om man har viktigare saker i livet att tänka på, tex jobb och kunna ta sig lite hit och dit.
nu ska jag sätta mig coh titta på lite scoby Doo och dricka ett glas Sheridan

DONT DRINK AND DRIVE!



REA på Gång




katt mat i fönstret

Hemma hos mina föräldrar har de en krukväxt i fönstret i badrummet, när vi kom dit i måndags så skynda hon sig in dit och hitta något gott, de hördes ganska tydligt när min mor konversierade med henne när hon satt i fönstret, senare på kvällen hittade jag henne där igen, och fick dessa bilder på henne. Skulle kunna tro att hon har kattmat i fönstret i badrummet.



Fixar nytt blogg utseende

Sitter och knopar ihop en hel ny blogg design, får se när de finns möjlighet att lägga upp den, behöver komma ut och fota lite bilder, behöver bland annat hjälp från en vän för att få till en "bra" bild på mig, då jag själv är ganska dålig på att bli bra på bild så är de inte säkert att de blir bra bilder.Ser bättre IRL än på bild dessutom, oh hur ska man kunna fixa de till en blogg? hmm, vi får väll se hur de blir..
Med de blogg utseende som jag sitter och kodar och fixar på just nu kommer göra att hela den här bloggen kommer bli annat i kod väg, jag hoppas på att i komma gilla den lika mycket som jag redan gör med den. Så holl tummarna att de blir ett bra jobb..



*gäsp*

Det senaste dagarna har jag varit hos föräldrarna, kom hem igår kväll, skönt att få vara hemma mellan onsdagkväll och tisdag eftermiddag nu, behöver inte åka någonstans, lr tvunget att åka någonstans. hade körning i tisdags och möte i Onsdags, nästa möte är på Onsdag igen och sen BK på Fredagen, men inge BK nu på fredag riktigt skönt tycker jag i alla fall om det.
Så man får vara hemma nu i nästan en hel vecka innan man måste fara igen.. Men då är det den sista vändan dessutom.



Dagens BK

har varit på BK som står för Bastalkropps känedom, mycket speciellt är det måste jag ju nämna, idag gjorde vi något som jag hade ett lite minne av ifrån Teatern från Gymnasiet, som Stage Fight, som jag fick möjlighet att testa på innan jag slutade..

Vi skulle få in balansen i kroppen i en lodlinje genom kroppen, sen skulle vi stå mitt emot varanda och med hjälp av armen skulle vil luta oss fram emot den andra och den andra ska då luta sig bakåt, och sen luta sig tillbaka och ändå vara i balans för att de skulle funka.

Riktigt kul när man får göra något man gjort förut tycker jag..



God för middag.

oj oj oj, vart ska jag börja, de har hänt lite sen sist jag skrev, jo jag vet att de bara var lite mer än 24 timmar sen jag skrev sist, men ändå, jag har planerat lite för idag då jag är anmäld till en 50 års fest ikväll, har planerat hur jag först ska ta mig hem, sen allt annat också...



God förmidag..

Har varit igång sen klockan tio, så skönt att ha börjat med en bra dygns rythm, hoppas på att för bättra den så jag kan komma upp en timme tidigare snart också, för nio, de vore inte illa att komma igång vid.
Jag idag då, jo här har ni en bild på hur man ser ut för dagen ^^

ps, min mammas dator gör mig blond när jag i själva varket är brunett ^^



nytt avsnitt av Nemi




hos föräldrarna

Sitter hemma hos föräldrarna nu, sitter och tar de lugnt och planerar för att krypa i säng, men måste testa nya bädd soffan man ska sova i inatt, innan man sover, är trött som bara den just nu, så dags att bädda!



Drömmar

Ibland kan man undra lite över drömmarna man har, kan nämna en jag hade i natt,

att jag blev instängd i ett ut hus med några andra och fick inte ta mig där ifrån, det fans getingar där dessutom, och även kakor och annat som var ät bart, men tanten som hade satt mig där och de skulle inte finnas ett dugg ätbart, men jag höll i lådan/backen där de fanns de ät bara, så hon missade totalt för hon frågade vad jag höll i och svarade "getingarna" och då var hon inte intresserad längre, de var ju sant för en av lådorna var getingarna i, fick ett stick av dem, men de var ganska lugnt, på kvällen skulle tanten har en stor fest och ville ha lite arbetare så jag var en av de som skulle arbeta där. Jag fick möjlighet att parata med en annan tant, och en annan som arbetadepå festen, när hag pratade med killen på festen bad jag honom om hjälp att få komma där ifrån, hon var med på noterna, men när jag vände mig om såg jag värdinnan hälla i något i tanten jag hade pratat med tidigare, glas, och röck undan glaset öppnade fönstret och hällde ut det, här tog jag min chans också, jag hoppade ut genom fönstret och började springa där ifrån, jag ropade på hjälp och när jag såg att tanten var efter mig och hennes man så sprang jag in mot centrum och skrek in i alla butiker om hjälp, jag såg några poliser och ropade på hjälp, och då hörde jag tanten också ropa på dem, "ta flickan", poliserna stoppade mig och taneten sa "oj oj oj, hon vaknade lite tidigare än väntat och hade spring i benen" jag bara såg sur ut på tanten..

tyvärr så vaknade jag här, hade gärna haft en upp följning på drömmen för att veta hur de hela blev, men ja, sånt händer ju ofta, att man vaknar mitt i en dröm.



inspiration till boken min

har lite idér till min bok jag skriver på, har hittills skrivit 2st sidor, med text storleken 8px ganska smått vill säga, men förstorar man upp texten till 20 blir det sju sidor, *skratt* men ändå, ska ta och få lite insperation tänkte jag till att fortsätta med boken i efter middag..



Furkost, lr lunch... Frunch!

lite frunch för mig nu då, och dessutom till det blir det ännu ett avsnitt av den nya serien Scooby Doo, älskar serien sen 70talet, men nu kommit i en ny ettapp då man får träffa gängets föräldrar och det ut spelar sig i deras hemby Crystal Cove, helt okey för mig faktiskt att se den nya variasionen fasten jag älskar orginal serierna..




problem med bakgrunden..

sett ett litet fel nu när jag sitter hos föräldrarna när de gäller bloggen, jag fixade en egen bakgrund som skulle skifta från vitt till en gul nyans, men på den här datorn när jag använder Chrome, (samma som jag använder hemma) så funkar det inte, så sitter nu och tittar runt vad för bakgrunder som skulle kunna funka, får se sen hur resten blir senare när jag har en bild header dessutom..



"nya" böcker

Har fått lite böcker av mina föräldrar, nu kan man börja läsa igen, fick sex styckna böcker varav tre styckna som fick mitt intresse, det böcker jag fick är nämligen; Imamens Dotter, Allt för min syster och jonas gardells bok, Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter..

Imamens Dotter: Min flyckt till friheten är skriven av Hannah Shah, och är självbiografi, boken är utgiven 2010,
ska bli intressant att läsa denna bok när jag väl börjar, detta var den enda bok som föll mig i smak gemfört med de tre andra som var liknande självbigografi..

Allt för min syster är skriven av Jodi Picoult, denna bok är utgiven 2007,
då det handlar om två systrar varav ena systern har leukemi, och den andra syster måste växa upp så fort och ta hand om sin syster, detta var att jag fasnade för boken, jag tror jag kommer bli fast när de gäller den här boken.

Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter skriven av Jonas Gardell, denna bok är utgiven 2004,
har läst Jonas Gardells bok Jenny, och den är en favorit bok, så tänkte ta och läsa ännu en till bok av honom, nu har jag möjlighet att läsa ännu en bok av hans, böcker, och jag tror jag kommer gilla den här minst lika mycket..



mycket gjort idag..

Har idag varit på sjukgymnasten och kuratorn idag, så dagen började redan vid nio för mig, då BK'n på sjukgymnasten började kvart över tio, till kvart över elva, sen vid halv ett var de tid hos kuratorn, oh nu är jag hemma igen, så har varit lite intensiv förmiddag, i morgon blir de till att gå upp vid nio igen för klockan tio ska jag sitta på en föreläsning om Drogor och Alkhol inte ska användas i trafiken.. hmm, drygt att de ska ha sådanna förläsningar när man själv vet att de är något riktigt idiotiskt och dödsfarligt i trafiken, men tydligen måste man gå sånt nu för tiden för att kunna få körkort, hmm, hoppas de ligger i något register sen så man inte behöver gå en sådan igen om jag inte har körkort inom ett år lr så..



god förmiddag..

då var ma vaken, hur ofta hönder det att jag är vaken innan elva om dagarna? inte ofta, men jag kröp i säng vid halv åtta tiden igår, så då är de lättare att komma upp tidigt om morgonar, i morron ska man upp vid nio, så funderar om man då behöver lägga sig redan halv sex i kväll för att vakna i god tid.. *skratt* men jaja, nu ska jag göra något vettigt här hemma istället..



Sov dags!

Vilken dryg dag, jag funkar inte alls, jag är extremt trött idag, så tänker krypa isängs nu, hoppas de blir en bättre dag i morgon..



spel stund ...

ska fixa lite varm choklad och spela spelet The sims2, var ett tag sedan jag spelade sims, sitst var också då jag var sjuk, så nu ska de bli mys stund framför datorn och spela lite granna.



Dryga 7 timmars sömn

somande vid halv sex tiden i morse, hade riktigt svårt att sova, vet själv att de beror på mig och att jag fortfarande inte blivit frisk, idag åkte i alla fall Sambon iväg till jobbet, grattis för hans del, själv går jag här hemma som ett stöp och inte orkar någonting, jag funderar om det kan vara pga Fibron som gör att jag inte blivit helt frisk nu på snart två veckor, om det är det så kan jag nog skriva Blääää för Fibromyalgi, och sedan hoppas på att jag snart blir helt frisk, jag hostar fortfarande, men de andra e de lugnt med, men de konstiga är att jag inte har Feber, och inte har haft det heller, sen så vägrar min uppsvullnad i halsen ge sig som har varit längre än resten av problemet, snart kanske de är dags att ta sig upp till läkaren för att se vad problemet är..



sista för natten

ska nu krypa till sängs, men kan medela att jag planerar en foto dag med några kompisar, för hoppnings vis så kan någon av de bilderna som fotas då bli en del av nya headern, vi får allt se hur de blir med den saken. Bakgrunden är ju nu uppe i alla fall och en annan header också för den delen, men vi får se hur fort den byts ut till något helt annat.
Go natt pussar från mig...



Natt musik med Avril Lavigne




nemi avsnitt




Natt fika

nu blir de lite natt fika för min del, blir nämligen digestive kex med bounchor ost av vitlöks smak, och lite svartvinbärs saft till de samtidigt som jag tittar runt på olika sidor, fixar blogg designen och annat mysigt. Ha en trevlig natt eller sov gott om ni hellre väljer att sova..



på börjad renoerving på bloggen

sitter nu och donar lite med hur jag ska göra med nya utséendet till bloggen, går ganska bra faktiskt, det kommer bli en ljusare bakgrund, sen blir de något helt annat när de gäller resten, nya koder planeras och sen får vi se hur de hela slutar. Håll tummarna, redan i morgon den 9onde kan de vara uppe om vi har tur.



nytt blogg utseende

planerar att göra ett nytt utseende på bloggen, vad har jag ännu inte bestämt mig, men meny systemet till vänster funderar jag på att ha kvar, men vi får se hur de blir, kan även hända att allt görs om gällande bloggen.



Modelljakten

sitter och tittar på Modellajkten, hittade på serien på kanal5 när jag tittade där igår för att se när ett program började, och såg att de var igång, så sitter och tittar in de avsnitten som kommit upp just nu, av de jag sett hittills, ska börja med femte avsnittet och hittills tyckte jag att de är 2 som var värda att komma till Stockholm.. Får se om de blir fler nu när jag ska slå igång femte avsnittet nu..



ny dag gryr, nya möjligheter gror

ny dag nya möjligheter säger dem, men inte idag inte, är fortfarande inte i form, hoppas på att komma iform snart igen, jag orkar kanppt någonting just nu. Sambon ligger och tittar på klassikern Macken, härligt måste jag nämna, många roliga saker..



som de kunde se ut i mitt rum hos föräldrarna





I try even when its hard

jag har en ganska jobbig period just nu, en riktigt jobbig förkylning sitter i just nu, så har inte haft mycket ork till något när de gäller bloggandet och inte heller något annat för den delen, förkylningen har suttit i sen lördag/söndag natt förra veckan, inte nu i lördags utan den tidigare som sagt. Ganska tröttsamt. Nu orkar jag inte änns att sova, drygt att även detta ska vara ett problem med min diagnos också, men jag tror min förkylning snart ger upp så jag kan komma tillbaka, som vanligt.