inför semester

Så var man hemma i lägenheten igen, dock bara för packning och sovning för imorgon drar man iväg på en veckas semster till Rättvil, ska bli riktigt mysigt, har varit lite upptagen sen jag kom hem vid fem tiden, så har inte kunnat blogga förens nu, men sen blir de inget igen förens tidigast Lördag nästa vecka så man får ta chansen medans man kan.



New update

Har haft lite saker för mg nu i ett par dagar som gjort att de inte blivit någon uppdatering, men nu idag kommer jag kunna uppdatera lite granna, kan nämna att man varit på Upplands största Loppis idag och hittat på två saker, nämligen ett skärp som ska vara till klänningarna och en trevlig 60-70 tals radio också, så trevligt trevligt. Bild på grejerna kommer upp senare..

Varför lägga ut så mycket pengar egentligen när man kan finna de man behöver för mycket mindre slant och funkar längre.




Bad i Berkinge badet

har idag badat i berkinge, riktigt trevligt och mysigt måste jag säga, är inte den som åker rutsh-kanor men idag gjorde faktiskt det, 5 vänder blev de, fast inte riktigt vatten-rutch kana, var mer en bana man kunde åka ringar i, så 2 av 5 vänder så hamnade man under vatten, men trevligt och roligt hade vi i alla fall.



Bankärenden och Sjukvårdsärenden!

idag har man hunnit med att hämta ut ett nytt legetimation på banken och hämtat ut mina sjukintygs papper från sjukhuset, så nu är man sjukskriven igen, rätt skönt måste jag säga, för nu kan jag vifta papprena framför öonen på de olika myndigheterna och visa att nu måste de hjälpa mig på något sätt..




OJ då ...

märkte att de inte blev så mycket bloggande igår i alla fall, det beror helt på att jag och mn sambo hjälpte min syster att flytta, så fans inte mycket tid att sitta vid datorn, sen när man kom hem så kröp man i säng på en gång för att ma för så trött, men hoppas på förbättring nu i alla fall...



kort sammanfattning om gårdagen!

igår hade jag mycket för mig så jag inte fick tid att blogga, städe och plockade med tvätt och inväntade sambon, när han väl kom hem så åkte vi iväg och åt sen for vi ut på traktor race ca 4 mil här ifrån, oj vad trevligt. Synd bara att min stol gick sönder som jag satt på, så fick ganska ont i kroppen. Tråkigt nog.
Men bättre uppdatering idag hoppas jag på.
en sådan här fast med rött tyg var de som jag satt på..



Good Night

Så har man gett Twilight en chans, har nu sett andra filmen, visst är filmerna bra, men inte så där överdrivet, bara så jävla missar angående vampyrerna att jag blir tokig, fattar inte de bara, sen då. Hmm, jo allt annat är ju rätt bra måste jag ju med ge, men ingen Twiligt idol inte, och de kommer jag aldrig att bli heller.
Men nu ska jag ta med mig katten och gå och lägga mig. Natt folket!



Film kväll!

ska plocka fram chips och dricka och sätta mig och titta på en annan film, får se om de blir andra filmen av Twilight serien, har ännu inte bestämt mig, men kan väl vara kul att se fortsättningen, är mer nyfiken på den senaste filmen, men får duga med New Moon tills vidare.



Vilken spökstad man bor i

vart jag än går så är de alltid något lr någon som står och tittar på en, när jag gick för bi en villa jag tidigare varit lite sugen på att köpa om den blir till salu, såg jag något uppe på vinden, som dessutom ser ut att vara inrätt. Men en annan femma, jag tycker då i alla fall att de känns rätt lugnt ändå, i alla fall i lägenheten och de i huset, men de som stod och tittade på mig och min hund när jag väl släppte honom på lång koppel kände jag mer obehag än lugn.
Men det är så det är att leva i en spök-håla som jag bor i just nu, kul att bo nära vårdcentralen också, lr INTE!

För er som är nyfikna på vart jag bor så är det i Österbybruk, i Norra Uppland



Twilight

Ska ge Twilight en chans, ska nämligen se första filmen, jag som ändå varit vampyr tokig sedan jag var 13, måste ge Twilight serien en chans i alla fall, så jag testar de ikväll, får se om jag tycker det samma som innan ang Twilight



Tips på att få blogg läsare

just ja, då jag inte reggat min blogg adress ännu på denna sida jag tipsar om, så vet jag att mina läsare inte kommer där ifrån i alla fall, men det är mitt sätt att hitta nya och roliga bloggar att läsa, och dessutom kör jag mer en skyst grej utav sidan dessutom
Ett mycket bra sätt att få ihop läsare på ett enkelt och snabbt sätt...



Ibland måste man testa sig fram

Har nu testat att gå med i bloggplus.se får se om de kommer göra skillnad lr ej. Men man måste ju testa ibland och se om de kan vara något.



En annan favorit med SNSD

har några favoriter med SNSD, här är en av dem, en annan finns under "musik" och är de första inlägget jag publicerade med dem.




dagens middag

idag orkade jag inte laga någon mat, istället blev de köptas paj, då jag ändå var och handlade igår, var meningen att pajen skulle vara min lunch, men de blev middag istället.



Älskar deras kläder

kläderna som de har i denna här videon är bara så söta, gillar de rosa kläderna i början allra mest,



I'm tired

urs så trött jag känner mig, kom inte i säng förens klockan halv fyra i morse, kanske inte det smartaste jag gjort den här veckan inte. Hade lite saker för mig som tog sådan tid och sen kom man på att man var tvungen att fixa lite annat också, Men nu, nu är de mesta fixat, så hoppas på tidigare kväller i kväll.



SNSD

Har nyligen hittat den här låten, måste säga att jag inte förstår varför jag inte hittat den tidigare, konstigt rent ut sagt, men nu kommer den upp här i bloggen i alla fall



Nu blir det fredags mys!

nu ska jag sätta mig lr kanske ligga, ner och mysa farmför en film, och äta chips och dricka läsk, var länge sedan nu, måste ta chansen när jag får den tycker jag, inte varje dag man får ha fredagsmys, speciellt när sambon är hemma...



Girl's Day




Dagens Lunch

Nu ska jag käka lite lunch och titta på en riktig tjej film, till unch idag blev de inte mindre än fisk potatis och gröna blad, tilld e vet jag inte riktigt vad jag ska ta och dricka, öl, cider, vatten, mjölk, saft, bubbelvatten lr någon smaksatt bubbelvatten..



Sambon har åkt ...

Sambon har åkt iväg för helgen, känns lite tomt, och jag som är usel på att tänka på mat bara för mig, kommer väl sluta med att jag handlar färdig mat lr något sådant, icke bra, men får se hur de blir. Hatar bokstavligen att tänka på mat åt bara mig själv, gillar inte alls att äta själv!



Grateful

Hej och hallo,
ser att jag nu börjar få ihop lite läsare, tidigare har jag bara skrivit av mig för mig själv, men nu i 2 dagar har jag fått ihop några läsare i alla fall, trevligt, får dock se om de blir fler lr färre nu när jag skrivit så här ^^



Sleepy

Nej, nu könner jag mig hemskt trött, jag kan inte hålla ögonen öppna, så med andra ord ska jag krypa i säng nu innan jag däckaar här framför datorn.




Systers Torp!

ja just det, var ju till syrrans torp, gud så mysigt måste jag ju lägga till, och så lugnt och behagligt det är där också, åh, vad jag blev förälskad och ville själv ha ett så modernt torp. Fast de enda morderna i hela torpet avr badrummet, både dush, toa och handfat med en riktigt bra badrums-skåp
Sen allrummet och sovrummet var väldigt mysigt de med, men vad snett torpet var byggt, och de märks att det då är Äkta torp standard.
Och sen köket då, åh herre gud så underbart! så mysigt och verkligen torpar kök, riktigt mysigt och behagligt.



Hemma igen ..

Så har man varit på Emmaus idag då, hittade ingen ting, lr jo, en deceliter mått, och de var de enda jag hittade som jag behövde och ville ha dessutom, så här var de inga köp av onödigheter inte! ibland är de bra att hålla i pengarna ibland..




Me and my phone can not coexist

jag blir tokig, nu när jag skulle ringa sambon vägrar min telefon att bläddra bland nummren, bara de 4 översta nummren kan de bläddra, men inte resten, blir tokig, inte en enda telefon kan samsas med mig märker jag, ibland undrar jag om problemet är hos mig, att jag är någon störning för telefonerna jag har, för jag är nu inne på min 10 telefon och de bara krånglar. Näää, funderar på att skaffa en 1990-tals telefon så man vet att de funkar!



Cozy rain

har balkong-dörren öppen men hör att de regnar, funderar på att gå ut och sätta mig, kanske ta en bok lr något älskar när de "mys regnar" de är så härligt, men bättre kommer det att bli senare när de väl kommer byta ut de tråkiga och små balkongerna, till lite större och in glasat så man kan sitta där ute även när de regnar mycket..



God middag

Godagens,
har nyligen kommit igång, lr ja, mer lr mindre, de ringde från Banken idag och sa att mitt nya ID-kort hade kommit, Jippi kände jag, men när vi väl lade på orkade jag bokstavligen inte att gå upp, klockan var vä då 10.30 som igår när de ringde, så låg kvar tills klockan var halv ett, gick upp tvättade håret och tvättade av mig, städa lite i badrummet. Kan lova att de behövdes!
så nu sitter jag här och bara tar de lugnt och väntar in att telefonen ska ringa igen, fast den här gången ifrån mina föräldrar, som säger att de är på gång och hämtar upp mig.



Sleepy

Nu känner jag att tröttheten krypit på mig, så ska lägga mig och sova är tanken.
I morron kommer förmodligen mina föräldrar och hämtar upp mig så far vi iväg och åker till Emmaus utanför Örbyhus, Vendel närmare bestämt, ska titta på lite saker, får se om jag hittar något roligt, lr onödigt rent ut sagt. Men först ska jag i alla fall få några timmars sömn, så god natt på er



Min kväll kort-fattat

Idag for jag och sambon ut till hans garage ute hos svärföräldrarna, då svärför är bonde skulle jag ta mig en tur och fota korna som går över vägen, men kom inte dit förens jag blev stoppad av svärföräldrarnas hemska hon katt med sina vild-kattungar, men märkvärdigt nog litade hon på mig och gick för bi med sina ungar utan att gå till attack det är skit ovanligt för att vara den katten, sen fick jag fortsätta ned mot korna och fick lite bilder på dem, en bit bort var sambons kusin så gick och hälsade på henne och träffade deras Finska Lapphund, blev lite bilder på den också och sen följde jag dem ner till deras torp och tittade lite, och fick några bilder på deras Norska Skogskatt också.



Dagens Middag

idag blev de Taco-paj, då vi åt Taco här om dagen blev de köttfärs över, så de blev Taco-paj av de som blev över, och riktigt gott blev det också, men nästa gång ska jag göra dubbel sats med paj-deg så man får lite smak av den också..



New Blog-Design

som ni ser så har bloggen fått ett litet "eget" utseende, ÄNTLIGEN...
men dock är de bara en viss kodning som inte alls vill sammarbeta med mig, så försöker och försöker fixa med det just nu, får se när de blir klart och så som jag vill ha de.



Talk in the phone

Min syster ringde, ååååh, känns som flera år sedan, men de var de ju inte när jag tänker efter, de var ju bara lite mer än En vecka sedan vi sågs sist, hon ville få tag på min sambo, för att få in lite möblir i sitt nya torp, som hon har fått flytta in i.. Så hoppas vi hjälper henne redan ikväll, är så sugen på att få se hennes nya torp/hus.


Så här ser de ut utifrån, vad jag vet.




Knarkar Musik!

åh, vad ska jag säga, SNSD låten Echo går på repit i mina hörlurar hela tiden, saken är den att jag älskar låten, varför vet jag inte, men gillar ju de mesta av deras låtar väldigt mycket. ^^




God förmiddag

God förmiddag, har varit igång sedan 10.10 då de ringdes från Conny's trafikskola, fick några saker ut rätt som har krånglat lite granna, men som nu är fixat, sen dess har jag varit igång, men känner att jag egenltigen skulle behöva sova lite, bara en liten nypa sömn till..



Man ska ha husvagn

jag funderar varför inte låten Man ska ha husvagn inte blivit någon allsångs-låt? eller kanske Macken, det är ju Svenska klassiker, så man undrar varför de inte blivit så ännu. Men de märks när de blir någon all-sångs låtar.



Spökvandring

Har varit på spökvandring mellan 17 - 18 tiden, så nu har man kommit hem igen och slängt in maten i ungen, de skulle vara vuxen vandring, men kändes mera som ungdoms-spökvandring, jag trode de skulle vara mycket mera. Blev nästan besviken om jag ska vara ärlig, de var bara 3 saker som de gjorde "som man fick vara med om", först en duns/smäll i dörren, sen en som sprang förbi, och sedan ett skrik, för väntade mig mer saker, men verkligen inget. Sen skulle de tydligen vara något där de är som allra mörkast, jag såg inte ett skvatt, sen fick jag höra att andra kände något som rörde dem, och jag som stod still där ett tag och de andra som bara gick, så jag borde fått varit med om något där också tycker då jag, men icke sa nicke, så man funderar på att ansöka om att få jobba där och sen komma med ännu mer förslag på saker och göra spökvandringen längre dessutom..
nä nästan besviken blev man, men ändå, oj hoppsan, jaja, säger då inte vilken spökvandring jag var på så jag inte avslöjar allt för mycket på något ställe.



till fällig blogg design

Har fått nu in en till fälligdesign tills vidare, ska försöka komma med en egen för hoppnings vis till hösten, men får se hur lång tid de kommer att ta innan de är helt klart och fixat och kodat..



TRÅÅÅK DESIGN!

blir utråkad av designen jag har här på bloggen, men försöker och försöker komma fram till något, men de är så svårt när man inte vet hur man vill ha den heller.. Dessutom har jag inga bra "nya" bilder på mig heller, så kan inte änns fixa någon ny design heller *suck*



Coolt!

min födelse datum är den 18 April, och tittade runt lite, de jag sett är att stor bloggaren Kissi har samma datum som mig, och sen de koreanska pop gruppen SNSD som även kallas Girls Generation. lyssnar faktiskt en hel del på SNSD och har Jessica som favorit, men inte förens idag fick jag reda på att hon är född samma datum som mig.. fast de skiljer bara 1 år.



Burlesque

Har nu sett filmen Burlesque, den var riktigt bra, jag förväntade mig inte så mycket, men hoppades innan jag började se att den skulle var bra, och de var den också, inte sett den ännu? gör det!



back on track

igår vart de ingen tid att sitta vid datorn, SKÖNT rent ut sagt!
var in till Uppsala igår och gick igenom en hel del affärer i Boländerna, skönt att slippa centrum ibland faktiskt, fick lite små saker gjort dessutom i går innan vi for dessutom..
men idag ska jag försöka fixa designen..



Film kväll med Sambon

Så har jag och sambon sett Män som hatar kvinnor, andra gången för mig, första för sambon, har pratat länge om att vi ska se den, men ville inte se scenerna som jag tycker är för jobbiga, så han fick se en del själv, sen satte jag mig och tittade också, nu ska man snart ta och sova.
I morron bär de av in till Uppsala och göra lite ärenden.



ny serie på G

Nu ska jag äta lite sen lunch, och titta på en ny serie, har tittat klart på Roswell, så nu blir de till att se True Calling serien, de var ett tag sedan, men ska bli kul att se den igen, minns inte så mycket mer än vad den handlar om.



jag tror jag blir tokig

jag tror jag blir tokig, hittar inte änns några gratis mallar/designer som ja gillar heller, så svårt! jag kommer inte få till någon trevlig och väl gjord blogg känns de som, *suck* vad ska jag ta mig till..



En 20 minuters Promenad

har precis tagit en promenad, på drygt en kvart tjugo minuter, kom 3 kilometer på det, känns gött, får se om jag håller min vikt nu lr om jag går ner ännu mera, ska bli kul och se när man väl har in förskaffat sig en våg..



design idée

Har suttit och knopat ihop en design idé jag har i photoshop, nu i några timmar, men shit vad tiden går när man gör sådant, så ska bara lägga upp den här nu så får ni se hur den blev, saken är den att jag inte kan koda, så om någon kan sånt kan jag lova er att ni kommer få lön för den mödan.



Vill se..




Hemma !!!

Så var man hemma i lägenheten igen, så skönt!
har saknat det verkligen, nu kan jag även fixa med designen till bloggen så jag kan få de som jag själv vill ha det, "jippi"



praktiken över ...

Så var praktiken över, sista dagen var idag, så får se vad som händer nu.
hoppas jag hittar något somjag kan få pengar för den här gången, att avra ute på praktik och inte få något är uselt kan jag lova er!